Handbol

El Barça torna a vèncer el Veszprém (37-30) i s’assegura virtualment l’accés a quarts

Després d’una primera meitat equilibrada (15-15), l’equip blaugrana ha marcat diferències a la segona part. Aleix Gómez, amb 10 gols, ha tornat a brillar

El Barça ha tornat a superar el Veszprém amb suficiència (37-30) i ha segellat pràcticament tant la classificació per als quarts de final com la primera plaça de grup de la lliga de campions. A quatre jornades per al final de la lligueta, el conjunt blaugrana avantatge de set punts, a més de l’average, a l’equip hongarès, el segon classificat. Després d’una primera meitat equilibrada (15-15), el Barça ha intensificat la defensa i a còpia de contraatacs ha obert forat en el resultat (24-19) i l’ha sabut mantenir i ampliar fins al final. Aleix Gómez, que havia marcat 10 gols al Veszprém Arena, n’ha tornat a fer 10 (5 de penal) al Palau Blaugrana.

El primer quart d’hora de partit ha estat trepidant. El ritme de joc era molt intens, amb intercanvi de gols a totes dues bandes, més repartit en el conjunt blaugrana i focalitzat en Markussen (4 gols) en les files de l’equip hongarès. David Davis, amb menys efectius per les baixes, ha aturat el joc (9-8) per donar un respir als seus jugadors. La bona noticia pel Barça ha estat la tornada a la pista de dos dels lesionats al mundial, Janc i Mem, que han entrat en joc en les primeres rotacions. Precisament, un contraatac del lateral francès ha fet ampliar l’avantatge fins als 4 gols (13-9). Dos penals fallats (Dolenec i Aleix) i les aturades de Corrales han donat vida al Veszprém, que amb dos gols de Mahe ha restablert l’equilibri després d’un parcial de 0-4 (13-13). La igualtat s’ha mantingut fins al descans amb un gol, ara sí, de penal executat per l’extrem sabadellenc amb el rellotge a zero.

Després de la represa i d’uns primers minuts equilibrats, el Barça ha tornat a prendre la iniciativa. Ariño i Aleix han acaparat protagonisme i amb un parcial de 6-1 l’equip blaugrana s’ha tornat a disparar en el marcador (24-19). Davis s’ha vist forçat a demanar temps mort, però no ha pogut canviar la dinàmica i el Veszprém ja no ha tingut capacitat de reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)