Esquí

Albert Ortega acaba en un brillant 22è lloc el super gegant del mundial

El barceloní ha finalitzat a poc més de dos segons del nou campió del món l’austríac Vicent Kriechmayr

Albert Ortega ha aconseguit una brillant 22a posició en el super gegant del mundial que s’està disputant a Cortina D’Ampezzo (Itàlia). El barceloní ha sortit en el lloc 40 dels 56 inscrits i ha pogut completar una complicada i difícil prova que 22 esquiadors no han pogut finalitzar. Un d’aquests ha estat el navarrès Adur Etxezarreta. Albert Ortega ha ocupat la 22a plaça amb un temps d’1:21.48 a 2:07 del campió mundial. L’austríac Vicent Kriechmayr ha aconseguit el seu primer títol mundial amb un temps d’1:19.41 superant per 7 centèsimes a l’alemany Romed Baumann. Ha completat el podi el francès Alexis Pinturault a 38 centèsimes.

En el super gegant femení que s’ha disputat abans la victòria ha sigut per la suïssa Lara Gurt amb 1:25.51, que ha superat a la seva compatriota Corinne Suter per 34 centèsimes. La tercera posició l’ha ocupat la nord-americana Mikaela Shiffrin a 47 centèsimes de la guanyadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)