Ciclisme

La Vuelta del 2021 tampoc passarà per Catalunya

La prova, que es disputarà entre el 14 d’agost i el 5 de setembre, acabarà amb una contrarellotge a Galícia

Com en l’edició del 2020 la Vuelta del 2021 tampoc tindrà cap etapa a Catalunya i aquesta vegada esquivarà els Pirineus. El recorregut, que s’ha presentat avui, tindrà un final inèdit ja que l’última etapa no arribarà a Madrid sinó que es farà una contrarellotge final a Santiago de Compostel·la, molt similar a la que va donar el triomf a Tony Rominger el 1993. La prova, que arrancarà el 14 d’agost a Burgos i acabarà el 5 de setembre, tindrà cims inèdits, com l’arribada a Picón Blanco, també a Burgos, en la tercera etapa. El pilot s’anirà desplaçant cap a Sòria, Guadalajara, Cuenca, Albacete i el País Valencià, on es descobrirà una altra pujada desconeguda: el Balcó d’Alacant.

La primera setmana acabarà amb el ja conegut Alto de Velefique, a Almeria. La Vuelta també passarà per Andalusia i Extremadura abans d’arribar a El Barraco (Ávila), un altre dels grans ports. En l’última setmana es pujarà també un altre port clàssic, Lagos de Covadonga, i a Astúries es descobrirà un altre meta desconeguda, l’alt del Gamoniteiru.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)