Tennis

Nadal avança sense molèsties

Tennis. Supera Mmoh, sense notar els problemes a l’esquena, per 6-1, 6-4 i 6-2. En el quadre femení la vigent campiona de l’obert d’Austràlia, Kenin, cau derrotada en el segon partit

Rafael Nadal es va classificar per a la tercera eliminatòria de l’obert d’Austràlia sense problemes després de derrotar el nord-americà Michael Mmoh per 6-1, 6-4 i 6-2. El manacorí va començar molt fort el partit i, tot i que a partir del segon set Michael Mmoh, que va superar la fase prèvia, va oposar més resistència, es va emportar la victòria sense evidenciar les molèsties de l’esquena. Rafael Nadal no va cedir cap cop el seu servei i va aprofitar les ocasions per avançar amb comoditat. Carlos Alcaraz, que havia superat la fase prèvia, va posar el punt final al seu somni en el primer Grans Slam que juga després de perdre contra el suec Mikael Ymer. El murcià del RCT Barcelona, de 17 anys, va cedir per 6-2, 4-6, 4-6 i 6-7 (5).

La campiona de la darrera edició, la nord-americana Sofia Kenin, va perdre en la segona eliminatòria contra l’estònia Kaia Kanepi per 3-6 i 2-6, en poc més d’una hora. Va ser la gran sorpresa de la jornada, perquè Sofia Kenin era la quarta cap de sèrie en aquesta edició i aspirava a defensar el títol. La primera favorita, l’australià Ashleigh Barty, va vèncer la seva compatriota Daria Gavrilova per 6-1 i 7-6 (7).

Derrotes en els dobles

Els tres catalans que van debutar en els dobles van ser eliminats. La sorpresa va ser la derrota de Marcel Granollers i l’argentí Horaci Ceballos (3) contra Monroe i Tiafoe (5-7 i 4-6). Marc López i l’asturià Pablo Carreño van ser superats (1-6 i 3-6) per Dodig i Polasek (9). En el quadre femení Georgina Garcia i la georgiana Osaka Kalashnikova van caure davant Flipkens i Klepac (14) per 5-7 i 4-6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)