El Barça guanya el Zagreb (33-37) i s’assegura el primer lloc del grup en la Lliga de Campions

Els blaugrana han sumat l’onzena victòria en onze partits

El Barça s’ha assegurat matemàticament la primera posició del seu grup de la lliga de campions després de la seva victòria per 33-37 a la pista del Zagreb. Els blaugrana han sumat l’onzena victòria en onze partits mentre que els croats continuen sense sumar cap punt i són els cuers. Malgrat això el Zagreb ha fet un bon partir i durant algunes fases dels joc ha posat en dificultats als blaugrana.

Tot i anotar el primer gol de penal el Barça no ha fet un bon inici de partit i el Zagreb s’ha avançat de dos gols (4-2 i 7-5). L’entrenador Xavi Pascual ha demanat temps mort i ha insistit que volia més actitud i més intensitat defensiva. La reacció ha sigut immediata i els blaugrana han fet un parcial de 0-5 per situar-se amb un 7-10. El Barça ha continuat encertat i ha arribat a tenir 6 gols d’avantatge en el minut 19 (10-16) després d’un gol del porter Möller a porteria buida. En els últims minuts els Zagreb s’ha apropat una mica i s’ha arribat al descans amb un 18-21 pels blaugrana.

En l’inici de la segona meitat el Barça ha tornat a perdre pilotes i cometre errades i els croats han aconseguit empatar el partit (23-23). Amb l’empat a 24 en el minut 40 Gonzalo Pérez de Vargas ha fet dues aturades seguides, la primera en un penal, i ha estat el revulsiu. Els blaugrana han marcat tres gols consecutius i s’han tornat a distanciar en el marcador arribant novament als sis gols d’avantatge (29-35) a sis minuts del final. El Zagreb ha vist que ja no podria lluitar per sumar el seu primer punts i el Barça ha acabat guanyant per 33-37.