Tennis

Sense públic pel confinament

Tennis. Desallotgen els espectadors durant l’últim partit del dia. Djokovic i Thiem pateixen per passar a vuitens de l’obert d’Austràlia

L’obert d’Austràlia es continuarà jugant, però sense espectadors. Un brot amb una dotzena de positius de la variant anglesa del coronavirus en un hotel de Melbourne va fer que el primer ministre de l’estat de Victòria, Daniel Andrews, decretés noves restriccions que van entrar en vigor a les dotze de la nit de divendres, hora local. Això va provocar una imatge surrealista, ja que mentre s’estava disputant l’últim partit de la nit, el Djokovic-Fritz, es va aturar el joc en el quart set –eren dos quarts de dotze de la nit a Austràlia– per desallotjar els espectadors i que poguessin arribar a casa abans del confinament. Després es va continuar jugant sense públic.

En aquesta jornada el primer favorit, Novak Djokovic, i el tercer, Dominic Thiem, van patir per classificar-se per als vuitens de final i van necessitar cinc sets i més de tres hores i vint minuts. El serbi va guanyar per 7-6 (1), 6-4, 3-6, 4-6 i 6-2 el nord-americà Taylor Fritz (27) en un partit en què va demanar atenció mèdica a l’inici del tercer set i va continuar jugant amb molts problemes físics. En el cinquè i definitiu set, Novak Djokovic va ressuscitar i es va emportar la victòria. L’austríac va remuntar dos sets contra l’ídol local Nick Kyrgios i va guanyar per 4-6, 4-6, 6-3, 6-3 i 6-4. Dominic Thiem va haver de fer servir tota la seva calma i capacitat de concentració per superar un jugador molt expressiu, i un públic entregat i sorollós.

En el quadre de dobles femenins, l’empordanesa Paula Badosa i la montenegrina Danka Kovinic van perdre per 4-6, 6-0 i 6-1 contra Carter i Stefani (12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)