Derrota del Sarrià a la pista d’un dels candidats a l’ascens (29-24)

Handbol.

El Sarrià ha perdut a la pista de l’Acanor Novás, tercer a la classificació i un dels ferms candidats a l’ascens. Tot i anar sempre a remolc i arribar a perdre de nou (24-15), l’equip sarrianenc ha pogut acabar amb bones sensacions i Pere Arnau com a màxim golejador del partit juntament amb el local Petter (6).

El Novás ha fet el 4-1 amb el seu segon gol al contraatac i Salva Puig s’ha vist obligat a aturar el partit quan havien passat cinc minuts i mig, però les pèrdues no s’aturaven i els locals no perdonaven: 6-1 en menys de 7 minuts. Les exclusions dels locals, dues, han permès el Sarrià acostar-se amb tres gols de Teixidor (12-7) però en els darrers instants dues accions de l’Acanor deixaven el 17-10 al marcador.

Ballester després d’aturada de Biosca ha reduït la diferència a la represa (17-12) i tot i que el Novás ha necessitat més de cinc minuts per marcar el marge s’ha mantingut (19-12) i fins i tot ha augmentat: 23-14, temps mort de Salva Puig amb 11:21 jugats.

Pere Arnau amb dos gols a vuit per acabar baixava la diferència dels sis (26-21) però el conjunt gallec es mostrava sòlid amb dos gols seguits que encarrilaven la victòria.