El Fraikin Granollers ja és tercer a la lliga Asobal

L’equip vallesà ha sentenciat la victòria contra el Villa de Aranda (32-25) en l’últim quart d’hora de joc amb un parcial de 15-3

El Fraikin BM Granollers ha allargat la ratxa victoriosa amb moltes més dificultats de les previstes contra el cuer, el Villa de Aranda (32-25), i ja ha escalat fins al tercer lloc de la lliga Asobal. L’equip vallesà ha hagut de coure el triomf a foc lent davant un rival que ha sabut jugar les seves cartes, però que en el tram final ha perdut pistonada davant la millor qualitat i profunditat de banqueta dels locals. Un parcial de 10-3 en l’últim quart d’hora i les intervencions de Pol Sastre (6 aturades per un 50% d’encert) han acabat de decantar el duel pels granollerins.

L’equip vallesà no ha estat capaç desempallegar-se del seu rival en tota la primera meitat. Al contrari, el cuer, amb bones intervencions de Luis de Vega sota els pals, i aprofitant la presència de Javi García en el pivot, ha anat guanyant confiança amb el pas dels minuts i ha pres la iniciativa amb un parcial de 10-13. Antonio Rama ja havia demanat un temps mort i si més no a còpia de contraatacs ha pogut equilibrar el resultat abans del descans (14-14).

Després de la represa, s’ha mantingut el guió amb el conjunt de Villa de Aranda marcant el ritme que més li convenia. A partir del quart d’hora de la segona meitat el conjunt castellà ha començat a donar símptomes de cansament. Les intervencions de Sastre i les sortides al contraatac, i les canonades d’Álex Márquez han anat obrint forat davant un rival que cada cop tenia més dificultats per superar la defensa local. Un parcial de 5-0 –s’ha passat del 26-24 al 31-24– ha estat definitiu per segellar la tretzena victòria que catapulta el conjunt d’Antonio Rama a la tercera posició. Els màxims anotadors de l’equip vallesà han estat Pol Valera i Antonio García, amb sis, i Álex Márquez i Esteban Salinas, amb cinc.