Handbol

Adrià Figueras signa per dues temporades (2021-23) amb el Chartres

El pivot català està complint la seva primera campanya en el Nantes i jugarà en l’equip que entrena el tècnic tortosí Toni Gerona. També coincidirà amb l’excentral del Granollers Marc Cañellas

El pivot Adrià Figueras (Barcelona, 1988), actualment en les files del Nantes, ha signat un contracte per dues temporades (2021-23) amb el Chartres, que entrena el tècnic tortosí Toni Gerona. El barceloní, el jugador franquícia del Fraikin BM Granollers durant sis temporades, havia fet el salt aquest curs a la lliga francesa i de moment hi continuarà com a mínim dos cursos més. Al Chartres també coincidirà amb l’excentral del Granollers Marc Cañellas. La plaça de Figueras al Nantes la podria ocupar el seu company a la selecció espanyola en el mundial d’Egipte, el pivot de l’Ademar de Lleó Rubén Marchan.

Mikkel Hansen, a l’Aalborg el 2022

D’altra banda, avui també s’ha confirmat que el primera línia danès Mikkel Hansen, el jugador més valuós de l’últim mundial, deixarà el París Saint-Germain el curs vinent i s’ha compromès per defensar els colors de l’Aalborg les tres temporades següents (2022-25).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)