Esquí

Acaba 21è en el gegant

Esquí alpí. Ortega tanca el seu primer mundial amb un altre gran resultat, després de ser 12è en la combinada i 22è en el supergegant

Albert Ortega va acabar el mundial amb una gran 21a posició en el gegant. El barceloní ha disputat tres proves a Cortina d’Ampezzo (Itàlia) i va aconseguir una espectacular 12a posició en la combinada, un gran 22è lloc en el supergegant, i ara el 21è en el gegant. En la primera màniga va ser el 27è amb 1:22.07, i a 4.52 del millor temps, que va fer el francès Alexis Pinturault (1:17.55). En la segona va fer un temps d’1:21.50 –21è lloc– per un total de 2:43.57 que el van situar en aquesta magnifica 21a posició.

El títol mundial va ser per al francès Mathieu Faivre, que va guanyar la segona medalla d’or després d’imposar-se en l’eslàlom paral·lel. Va fer 2:37.25 i va superar per 63 centèsimes l’italià Luca de Aliprandini. El gran favorit, el seu compatriota Alexis Pinturault, no va acabar la segona baixada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)