Tennis

Osaka imposa el seu joc i ja té quatre Grand Slams

Tennis. La japonesa es mostra superior a Brady, la derrota per 6-4 i 6-3 en una hora i disset minuts, i guanya per segona vegada l’obert d’Austràlia

Era la favorita per experiència i resultats i va complir el pronòstic. Naomi Osaka va guanyar el seu segon títol en l’obert d’Austràlia i ja té en el seu palmarès quatre Grand Slams. La japonesa, tercera cap de sèrie, es va mostrar superior a Jennifer Brady i la va derrotar per 6-4 i 6-3 en una hora i disset minuts. La nord-americana, 22a favorita, va disputar la seva primera final d’un Grand Slam i, tot i que va lluitar, no va estar encertada en els moments clau.

Naomi Osaka va intentar imposar el seu joc des de l’inici de la final, segura en la sacada i pressionant el servei de la rival, i es va situar amb un 3-1 després de fer el primer break. Jennifer Brady li va tornar el trencament de servei en el joc següent i la final es va anivellar. En el desè joc, la nord-americana es va situar amb un 40-15 amb el servei per empatar a cinc jocs, però va perdre quatre punts consecutius i va cedir el joc i el primer set per 6-4.

A Jennifer Brady li va costar encaixar aquest final de set i ho va notar en l’inici del segon. Naomi Osaka ho va aprofitar per situar-se amb un 4-0 d’entrada gràcies als cops potents i al joc segur. Dos breaks en contra semblava un desavantatge molt gran per a la nord-americana, però ho va continuar intentant. Un trencament de servei la va situar amb un 4-2, però, en els darrers jocs d’aquest segon set, Jennifer Brady va fer massa errades no forçades i Naomi Osaka es va emportar el set per 6-3 i va guanyar el títol.

La txeca Barbora Krejoikova i el nordamericà Rajev Ram (6) van guanyar el títol de dobles mixtos (6-1 i 6-4) contra els australians Samantha Stosur i Matthew Ebden.

LES PROTAGONISTES

Moltes gràcies per venir [al públic]. Sento que jugar un Grand Slam en aquests moments és un privilegi
Naomi Osaka
Ella és una gran inspiració per a totes nosaltres i el que està fent perquè aquest esport tingui difusió és increïble
Jennifer Brady

El novell consolidat repta el gran campió

La final entre Novak Djokovic i Daniïl Medvédev que es disputa aquest matí (9.30 h, Eurosport) enfronta el gran campió serbi contra el novell rus, que s’ha consolidat en l’elit. Novak Djokovic buscarà el seu novè títol en l’Obert d’Austràlia i el divuitè Grand Slam. El número u mundial i primer cap de sèrie és l’actual campió del torneig i intentarà tornar a guanyar-lo per tercera vegada consecutiva. Daniïl Medvédev, quart cap de sèrie, no ha guanyat cap dels tornejos major, i tot just aquesta és la seva segona final en un Grand Slam, després de la de l’obert dels Estats Units del 2019. El rus, però, és l’actual campió de la copa Masters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)