Ciclisme

Mathieu Van der Poel estrena la temporada del World Tour als Emirats

Ciclisme.

Mathieu Van der Poel (Alpecin-Fenix) és el primer vencedor del calendari de l’UCI World Tour 2021, amb el triomf en l’etapa 1 del Tour dels Emirats. El quatre cops campió del món de ciclocròs, que desempatava fa tres setmanes amb Wout Van Aert (Jumbo) –ara perdent massa muscular, i pes, a Tenerife– ha superat el també neerlandès David Dekker (Jumbo) i el letó Emil Liepins (Trek-Segafredo), segon i tercer en una etapa marcada pel vent i els seus efectes sobe el pilot. Un circuit amb sortida i arribada a Al Hudayriyat Island és el marc de la segona etapa de la prova, una contrarellotge individual de 6 quilòmetres, aquest dilluns. La primera cursa per etapes del World Tour s’acaba dissabte que ve.

Canvi de bici

“He descansat una mica i després m’he entrenat una setmana amb l’equip. Vaig dir que venia com a líder, però tenia bones cames des del principi i el vent ha endurit molt la cursa, juga a favor meu” diu.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)