Esquí

L'aranès Alex Puente aconsegueix la 20a plaça a l'eslàlom dels Mundials

Els companys Juan de el Campo i Quim Salarich no han pogut acabar la 1a i 2a mànega

L'esquiador de la Val d'AranAlexPuente va finalitzar ahir diumenge 21 de febrer l'eslàlom (SL) dels mundials, que s'acomiadaven amb aquest esdeveniment, en la 20a posició. Els seus companys d'equip, Juande elCampo i Quim Salarich no han pogut acabar la 1a i 2a mànega, respectivament, del selectiu traçat de l'estació de les Dolomites.

L'aranès ha completat les dues mànegues molt exigents amb un temps d'1: 54.59 a 8.10 del campió, el noruec SebastianFoss-Solevaag. A la primera baixada havia fet el 31è crono (55.89) i en la segona ha millorat fins a la 20a plaça (58.69).

En aquesta segona màniga el català Quim Salarich s'ha sortit del recorregut. A la primera baixada havia acabat en la 30a posició (55.48), una plaça per davant d'AlexPuente. En la primera mànega el basc Juande elCampo, ha sortit molt fort en la part alta del recorregut, però no ha acabat el traçat que ha deixat fora de competició a més de la meitat dels participants.

Puente ha estat molt clar després de la baixada considerant que estava content amb la posició 20a de l'SL, però, ha matisat el resultat amb un "sóc conscient que no he donat el meu millor esquí, la pista estava bé tot i que el traçat era bastant girat, però jo no he estat capaç d'atacar-la a fons. Em quedo que he entrat en meta i amb moltes ganes de millora".

El títol de campió mundial ha estat per Foss-Solevaag amb 1: 46.48 després de fer el tercer millor temps en la primera baixada i el millor en la segona. La segona posició ha estat per l'austríac AdrianPertl a 21 centenes.

Amb la prova disputada ahir diumenge es dóna per acabats aquests mundials en els quals s'ha aplicat el reglament de seguretat Covid19 i per tant s'han disputat sense públic i amb fortes mesures sanitàries.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)