Ciclisme

Pogacar guanya i consolida el lideratge en la volta als Emirats

S’ha imposat en l’arribada a l’alt de Jebel Hafeet a Yates, que s’ha situat segon en la general

Tadej Pogacar (UAE) ha guanyat la tercera etapa i ha consolidat el seu lideratge en la volta als Emirats. L’eslovè ha mantingut una dura lluita en la pujada a Jebel Hafeet amb l’anglès Adam Yates (INEOS), que s’ha situat en la segona posició en la general.

L’escapada del dia l’han protagonitzat el francès Toni Gallopin (Ag2r) i el belga Thomas de Gendt (Lotto Soudal) que han marxat en els primers quilòmetres, han arribat a tenir sis minuts i mig d’avantatge i els han atrapat a onze quilòmetres de la meta en l’inici de l’ascensió final.

L’equip UAE ha iniciat la pujada controlant el pilot, i ha sigut l’INEOS el que l’ha trencat a sis quilòmetres del final. El nord-americà Sepp Kuss (Jumbo Visma) ho ha intentat, però Adam Yates ha atacat i s’ha quedat al davant amb Tadej Pogacar, mentre que el segon de la general, el portuguès João Almeida (Deceuninck), no ha pogut seguir el seu ritme.

Tadej Pogacar s’ha imposat en la meta per davant d’Adam Yates, mentre que els perseguidors han arribat a 48 segons. En la general l’eslovè supera per 43 segons a l’anglès, mentre que tercer és João Almeida a 1:03.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)