Més esport

Menys limitacions

Covid-19. El Procicat amplia la pràctica esportiva, però continuen sense poder disputar-se les competicions no professionals catalanes

Les mesures que el Procicat va establir perquè entrin en vigor a partir de dilluns vinent, 1 de març, comporten alguns canvis en la pràctica esportiva, que faran que no estigui tan limitada. Les competicions esportives no professionals d’àmbit català, però, continuaran sense poder disputar-se.

La practica de l’activitat física ja no estarà limitada pel nombre de persones que la puguin fer juntes, que ara és de sis, sinó que el limit el marcarà l’aforament de l’espai on es faci l’activitat. Serà d’un 30%, per exemple, sempre que quedi acreditat que l’espai té una ventilació adequada, i s’haurà de fer servir la mascareta. A l’aire lliure hi haurà grups sense limitació de persones i un màxim d’aforament d’un 50%, i sense haver de fer servir la mascareta. A les piscines s’ampliarà fins a un 50% la limitació màxima de l’aforament, que ara era del 30%.

En la part negativa continuen suspeses les competicions no professionals. L’excepció són les que donen dret a pujar a les categories estatals. Els entrenaments tant de l’esport escolar com de l’esport federat estan autoritzats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)