Futbol sala

Un empat molt treballat

Futbol sala. El Barça anivella un 3-1 a la pista de l’Inter amb dos gols en 40 segons quan faltaven dos minuts per al final i atacant amb porter jugador

Movistar Inter 3 Barça 3

MOVISTAR INTER:Herrero, Pola, Raya, Borja i Pito –equip inicial–; Cecilio, Tripodi, Boyis, Dani Saldise, Bruno Jacovino, Eric Martel, Fer Drasler, Jon i Jesús Garcia (p.s.).BARÇA:Dídac, Daniel, Esquerdinha, Marcenio i Ximbinha –equip inicial–; Aicardo, Matheus, André Coelho, Dyego, Adolfo, Ferrão, Joselito, Povill i Feixas (p.s.).GOLS:0-1 (8’) Matheus. 1-1 (20’) Borja. 2-1 (20’) Cecilio. 3-1 (32’) Tripodi. 3-2 (38’) Daniel. 3-3 (39’) Ferrão.ÀRBITRES:Carreira i Ferrero. Targeta groga a Boyis, Borja, Joselito i Esquerdinha.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

El Barça va saber refer-se d’un resultat advers i, amb dos gols en 40 segons en els darrers dos minuts quan atacava amb porter jugador, va signar un important empat (3-3) a la pista de l’Inter. El punt que van aconseguir els blaugrana va ser molt treballat, en un partit molt intens, disputat, emocionant i amb alternatives en el marcador.

El Barça va tenir ocasions en la primera meitat i es va avançar amb un gol de Matheus. A partir del 0-1, l’Inter va passar a dominar i a tenir ocasions que el porter Dídac va desfer amb treball. El darrer mig minut de la primera meitat va ser desastrós per als blaugrana, que van naufragar en defensa i van veure com els locals capgiraven el resultat amb dos gols en 18 segons. Borja va empatar a 22 segons del final i Cecilio va avançar el seu equip quan faltaven 4 segons per al descans. En la segona meitat, els blaugrana van buscar l’empat i ho van intentar de totes les maneres, però malgrat que van tenir bones ocasions el gol no va arribar. Va ser l’Inter el que va ampliar el resultat, amb un gol de Tripodi de contraatac 8 minuts abans del final. Quan faltaven cinc minuts, l’entrenador Andreu Plaza va decidir treure el porter jugador, va atacar de cinc i sense porter, i va funcionar. Daniel va marcar el 3-2 a dos minuts del final del partit i, només 40 segons després, Ferrão va anotar el 3-3, ja definitiu.