Ho tenien a tocar

Handbol. El Sarrià, que guanyava 11-17, perd qualsevol opció d’entrar en el grup d’ascens en un final a cara o creu

Alacant 25 Sarrià 26

HORNEO SPORTING ALACANT:Martín, Moreno (4), Jorge Hernández (3), Sergio Martínez, Villar (7), Emilio Martínez, Esteban, Padilla, Luis Hernández, Mancebo, Delgado (1), Borràs (2), González (1), Llopis (5), Dorde i Moll (2).UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Masmiquel, Pórtulas (1), Segarra (5), Toro, Martínez, Martí Arnau, Pere Arnau (7), Ballester (2), Font, Moreno, Rovira (4), Lozano (2), Serrano, Gutiérrez, Teixidor (5) i Vicente.PARCIALS:1-2, 3-2, 3-5, 6-7, 7-8, 8-12; 10-15, 12-18, 17-19, 18-22, 22-24 i 25-26.ÀRBITRES:José Alberto Romero Cruz i Enrique Javier Romero Cruz. Exclusions a Jorge Hernández i Mancebo de l’Alacant i a Segarra (2), Pere Arnau i Vicente del Sarrià.

“És dur, per com ha anat, perquè l’equip ha fet un bon partit però sense el premi final.” Era la reacció de Salva Puig a la victòria, insuficient, a Alacant que impedeix el Sarrià entrar al grup d’ascens. “L’últim minut ha estat un cara o creu i aquesta vegada ens ha sortit creu”, deia.

“Hem fet una primera meitat excel·lent i sabíem que ells tornarien en la segona part a acostar-se. I arribem a l’últim minut, en què teníem dues possessions per guanyar de tres, i a aquest nivell aquestes errades es paguen”, es lamentava el tècnic vallesà després d’un partit dominat des de l’inici (0-2) amb Antonio Moreno inspirat a la porteria –setena parada amb 6-8– i malgrat una doble exclusió de Roc Segarra (7-11, Arnau Rovira).

El Sarrià imposava el seu ritme i, en l’inici de la segona meitat –entre Pere Arnau, Toro aturant un penal i Segarra– la diferència es disparava: 11-17 en el minut 9. Fins que el central de Fornells de la Selva Dídac Villar es carregava l’equip a l’esquena (16-19 i 20-22). Segarra feia el 23-25 i el 24-26 i, amb mixta sobre Villar en el darrer minut i mig, Vicente intentava marcar des de camp propi i Segarra fallava un llançament després de què Moll, en suspensió, marcava el 25-26.