Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta, emparellat amb el CN Mataró en els quarts de la copa

En la mateixa part del quadre també hi jugaran el CN Catalunya i el CN Sabadell. I per l’altra banda els emparellaments són CN Terrassa-CE Mediterrani i CN Sant Andreu-CN Barcelona

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta, el gran dominador de la copa del rei amb setze títols en 34 edicions, ha quedat emparellat amb el CN Mataró Quadis en els quarts de final del torneig del KO, que es disputarà del 12 al 14 de març a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu i amb la participació de vuit clubs catalans. En la mateixa part del quadre també hi transitarà el CN Catalunya i el CN Sabadell. Per l’altra banda, han quedat emparellats el CN Terrassa i el CE Mediterrani, i l’amfitrió, el Sant Andreu, que aquest any commemora el seu 50è aniversari, amb el CN Barcelona.

Abans del sorteig, han fet els seus parlaments el president de la Federació Espanyola de Natació Fernando Carpena, el president de la catalana Enric Bertrán, el director general d’Imagina Energía (nou patrocinador de la copa) Santiago Chivite i el president del CN Sant Andreu Àngel Bernet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)