Waterpolo

El CE Mediterrani-CN Sabadell de l’Eurocopa es jugarà a la piscina Sant Jordi

La piscina Josep Vallès, l’habitual del club de Sants, és descoberta i segons la normativa de la LEN només s’hi pot competir si l’equip rival s’hi avé, cosa que no ha succeït amb el conjunt sabadellenc

El partit de tornada dels vuitens de final de l’Eurocopa entre el CE Mediterrani el CN Sabadell es jugarà dissabte a la piscina Sant Jordi (18 h). L’equip de Sants no podrà jugar al seu escenari habitual, la piscina Josep Vallès, perquè segons la normativa de la LEN només es pot competir en instal·lacions descobertes si el rival s’hi avé, cosa que no ha succeït amb el club sabadellenc. Tot i lamentar la decisió, des del CE Mediterrani respecten la postura del CN Sabadell, que està en el seu dret de preferir una piscina coberta. L’eliminatòria està totalment oberta després que el primer assalt, disputat dissabte a Can Llong, acabés amb taules (9-9).

Lachlan Edwards torna a Austràlia

A més de no poder jugar a la seva piscina habitual, el conjunt de Jahzeel Martínez s’haurà de sobreposar a un altre revés com ha estat la marxa del boia Lachlan Edwards, que aquesta setmana ha tornat a Austràlia per motius personals. Amb aquesta disjuntiva, el tècnic del Mediterrani haurà de tornar a apostar pels joves i donar minuts de joc al jove de 16 anys Jan Pérez com a complement del serbi Dejan Vujovic. En aquest sentit, dissabte també va ser el jove Jorge Ortega l’encarregat de cobrir la porteria davant la baixa del veterà Ramón Santís, que es va ressentir d’una lesió a l’espatlla i és dubte pel que resta de temporada.

DESTACAT

L’eliminatòria és oberta després del 9-9 del partit d’anada jugat a Can Llong
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)