Esports de muntanya

Marta Garcia, quarta, i Cardona i Pinsach, cinquens en el relleu del mundial d’Andorra

El banyolí Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) i el cassanenc Marc Pinsach (CE Cassanenca), formant equip amb Antonio Alcalde i Íñigo Martínez, han signat la cinquena posició en la prova de relleus sènior del mundial d’esquí de muntanya que es disputa fins dissabte al pic de Comapedrosa de l’estació de Vallnord-Pal Arinsal (Andorra). Itàlia ha estat campiona revalidant el títol amb un temps de 41:55.98, per davant de Suïssa –a 17.80–i de França, a 30.24. El quart lloc l’ha aconseguit Àustria a 1:40.05 i Espanya ha estat cinquena a 1:51.36.

En la cursa sènior femenina, Marta Garcia (Club Excursionista Calldetenes), que havia estat setena el dimarts en la cursa esprint, ha acabat el relleu quarta al costat de Nahia Quinoces i Ana Alonso. El títol se l’ha endut Itàlia, per davant de França i Suïssa.

L’esquiador del Pla de Santa Maria Albert Pérez (CE Cerdanya Skimo Team), per la seva banda, ha estat un dels integrants de l’equip júnior de la federació espanyola que ha aconseguit el bronze –37:56.23–, al costat de Maria Ordóñez i d’Hugo Fenoll. L’or se l’ha penjat l’equip de Suïssa amb un temps de 36:00.02 i la plata se l’ha endut Itàlia amb 36:20.25. Pérez ha fet el tercer relleu i ha estat amb diferència el més ràpid de l’equip, amb el segon millor temps dels 24 participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)