Esports de muntanya

Albert Pérez és segon en la prova vertical sub-20 del mundial

Marta Garcia ha ocupat la sisena posició en la cursa sènior mentre que Oriol Cardona ha abandonat

Albert Pérez (CE Cerdanya) ha guanyat la medalla de plata en la prova vertical sub-20 en el mundial d’esquí de muntanya que s’està disputant al pic de la Comapedrosa a l’estació Vallnord-Pal Arinsal d’Andorra. L’esquiador del Pla de Santa Maria ha fet una gran pujada i sempre ha estat al davant. L’austríac Paul Verbnjak s’ha escapat molt aviat i ha dominat la prova fins aconseguir el títol. Albert Pérez ha retallat distància en el tram final a ha arribat a 17 segon. Ot Ferrer (Mountain Runners del Berguedà) ha acabat sisè i Marc Ràdua (CE La Poble de Segur), setè.

En la categoria sènior el millor resultat dels catalans ha sigut la sisena posició de l’esquiadora de Calldetenes Marta Garcia (Cerdanya Skimo Team) a més de tres minuts de la campiona, la francesa Axelle Mollaret. En la categoria sènior masculina el banyolí Oriol Cardona (Ski Club Camprodon), que aspirava a estar en la lluita per les medalles, ha abandonat. El millor català ha sigut Pau Coll (Ski Club Camprodon) en el 19è lloc, que també l’ha situat en la quarta posició en sub-23, a només un segon del podi d’aquesta categoria. Marc Pinsach (CE Cassanenca)ha acabat 22è. El títol se l’ha emportat el suís Remi Bonnet.

En la categoria sub-20 femenina Maria Costa (Mountain Runners del Berguedà) ha ocupat la sisena posició, la mateixa que Ares Torra (Mountain Runners del Berguedà) en la categoria sub-18 femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)