Handbol

El Fraikin Granollers fa un partit rodó i venç el Puente Genil en els quarts de la copa (24-29)

El Fraikin Granollers ha sabut gestionar amb eficiència un partit d’alta exigència contra el Puente Genil (24-29) i jugarà demà la semifinal de copa davant del vencedor del partit entre el Barça i el logronyo. L’equip d’Antonio Rama ha fet un bon primer temps en el qual perdia per 14-13, però ha excel·lit en un segon període magnífic, tant en defensa com en atac, davant d’un rival que el va eliminar en els penals en els quarts del 2018 i que fa pocs dies l’havia derrotat en l’Asobal. Antonio García i Chema Márquez, amb sis gols cadascun, han estat els màxim golejadors dels vallesans.

El primer temps ha estat extremadament igualat (14-13) i tots dos conjunts han tinguts màxims avantatges de només dos gols. L’equip català ha fet una bona defensa i en atac ha tingut certes dificultats en el primer tram per connectar amb els pivots Salinas i Rey. Antonio Garcia (4) ha estat el jugador més entonat de cara a porteria per part dels vallesans. Tua i Mitic, amb tres gols cadascun, han estat els més inspirats del conjunt andalús.

El Granollers ha iniciat el segon temps amb un parcial favorable d’1-4 (15-17), amb Marc Guàrdia engrandit sota els pals i més fluïdesa en atac. Un gol de Lancina ha permès els d’Antonio Rama marxar de tres gols per primer cop (18-21). Un altre de Pol Valera (20-23) ha obligat a demanar temps mort al Puente Genil, que veia com se li esmunyia el partit davant la determinació dels vallesans. I més, quan Chema Márquez ha marcat amb un llançament de maluc (21-24) en doble inferioritat. L’equip de Rama ha defensat l’atac posterior i amb els jugadors ja recuperats, Márquez ha repetit l’estil de llançament i ha situat per primera vegada els catalans amb un marge de quatre gols (21-25) amb 9 minuts per davant. El penal aturat per Guàrdia a Garcia ha acabat d’ensucrar el moment dolç del Fraikin. Chema Márquez ha fet el seu tercer gol seguit (22-26) i el Granollers acaronava la victòria. Antonio Garcia ha establert el 22-27, la màxima diferència i Paco Bustos, el tècnic dels andalusos, ha demanat un temps mort desesperat amb menys de 5 minuts per davant que ja no li ha servit de res.

Respecte dels dos primers partits de la jornada, l’Ademar Lleó ha derrotat l’Osca (40-28) i jugarà la semifinal contra el Bidasoa, que ha superat el Benidorm per 27-28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)