Atletisme

Jakob Ingebrigtsen, requalificat com a campió dels 1.500 m en l’europeu

El noruec havia estat desqualificat després de guanyar la prova per trepitjar fora de la pista però va apel·lar la decisió

El noruec Jakob Ingebrigtsen, que havia estat desqualificat ahir després de guanyar la final dels 1.500 m de l’europeu de Torun (Polònia), va ser requalificat de mitjanit i va recuperar la medalla d’or al davant del campió anterior, el polonès Marcin Lewandowski i l’espanyol Jesús ómez, finalment bronze al davant d’Ignacio Fontes, que es va quedar sense medalla.

Ingebrigtsen (3:37.56) havia doblegat Lewandowski (3:38.06) però els jutges van considerar que havia trepitjat fora de la pista. El jurat d’apel·lació, amb tot, va estimar la reclamació de la federació noruega que precisava que l’atleta va sortir de la pista per culpa d’una empenta d’un adversari i que, per tant, no va treure profit de l’incident.