L’Astralpool Sabadell goleja i passa als quarts de l’Eurocopa

Ha derrotat per 6-17 el CE Mediterrani en la tornada dels vuitens. El CN Barcelona no pot remuntar a la piscina del Zagreb i torna a perdre (7-6)

L’Astralpool Sabadell s’ha classificat pels quarts de final de l’Eurocopa al golejar el CE Mediterrani en la tornada dels vuitens per 6-17. El tercer equip catalpa, el CN Barcelona, també ha quedat eliminat ja que no ha pogut remuntar a la piscina del Mladost Zagreb i ha perdut per 7-6.

El Sabadell ha sigut molt superior al Mediterrani des de l’inici i al descans ja guanyava per 3-10. En la segona part ha ampliat el marcador fins el 6-17 final. En el partit d’anada van empatar (9-9). Valera i López-Escribano han marcat quatre gols cada un pels sabadellencs.

El CN Barcelona va perdre per 9-11 en l’anada i havia de remuntar a Zagreb, però no ha pogut El partit ha sigut força anivellat (4-4 al descans), però els barcelonins mai s’han pogut posar per davant en el marcador i han tornat a perdre.