El Barça es desfà del Fraikin Granollers i jugarà pel títol de copa contra l’Ademar

Els blaugrana reaccionen en la segona meitat després d’anar per darrera en el marcador (14-13) i s’imposen per 22-32 en la semifinal

El Barça s’ha classificat per la final de la copa al derrotar per 22-32 el Fraikin Granollers en la segona semifinal on els vallesans han plantat cara fins el minut cinc de la segona meitat. Els blaugrana s’han vist amb un 14-13 en contra i han reaccionat d’una manera espectacular (2-14 de parcial) i s’han encaminat definitivament cap a la victòria. El Barça s’enfrontarà en la final de demà (19.15 h) a l’Abanca Ademar de Lleó que ha derrotat per 26-30 el Bidasoa Irun en la primera semifinal. Buscarà el vuitè títol de copa consecutiu i el 25è de la història.

Els blaugrana s’han posat per davant des de l’inici i s’han avançat de quatre gols (3-7) gràcies a una bona defensa. Els vallesans han continuat lluitant i buscant les seves oportunitats. Després del 7-11, unes bones aturades del porter Guàrdia i encert en ataca han propiciat un parcial de 4-0 i han empatat el partit (11-11) el partit a falta de dos minuts i mig per arribar al descans. El Barça ha anotar un gol més i ha arribat a la mitja part amb una mínima avantatge d’11-12.

En els cinc primers minuts de la represa el Granollers ha estat molt encertat en defensa i en atac i s’ha situat per davant en el marcador amb el 14-13. Els blaugrana han reaccionat i han començat a defensar amb molta més intensitat i han fet un parcial de 2-14 que ha sentenciat la final. El Barça ha arribat a tenir dotze gols d’avantatge (17-29). El tècnic del Granollers ha fet debutar al porter juvenil Pol Amores en els darrers quatre minuts. Dika Mem ha estat nomenat MVP de la semifinal.