El Sabadell, a quarts de l’Eurocopa

Waterpolo. Els vallesans golegen sense problemes (6-17) el CE Mediterrani en la tornada dels vuitens; el CN Barcelona no pot remuntar a la piscina del Zagreb i torna a perdre (7-6)

L’Astralpool Sabadell es va classificar per als quarts de final de l’Eurocopa, mentre que el CE Mediterrani –que jugava contra els vallesans– i el CN Barcelona van quedar eliminats en els vuitens. Els vallesans van golejar el Mediterrani per un clar 6-17, mentre que el Barcelona també va quedar eliminat ja que no va poder remuntar a la piscina del Mladost Zagreb i va tornar a perdre, aquest cop per 7-6. El Sabadell va ser molt superior al Mediterrani des de l’inici i en el descans ja guanyava per un clar 3-10.

En la segona part els vallesans van ampliar el marcador fins al 6-17 final. El partit d’anada disputat a Sabadell va acabar amb empat (9-9). Valera i López-Escribano van marcar quatre gols cada un pels sabadellencs i Vujovic en va fer dos pels barcelonins. El CN Barcelona va perdre per 9-11 en l’anada i havia de remuntar a Zagreb, però no va poder ser. El partit va ser anivellat: 4-4 en el descans. El Barcelona mai es va posar al davant i va tornar a perdre (7-6). Durik, Gomà i Delgado van fer dos gols cada un pels barcelonins.