Handbol

Plantar cara a qualsevol

Handbol. L’extrem Ona Vegué, màxima golejadora del KH-7 Granollers, fa una valoració de la bona primera fase de l’equip, en què han acabat primeres del seu grup en la divisió d’honor

El KH-7 Granollers ha acabat la primera fase de la divisió d’honor en la primera posició del seu grup després de fer una gran campanya. Les jugadores que entrena Robert Cuesta han sumat 11 victòries en 14 partits, han cedit un empat a casa contra el segon, el Rocasa Gran Canaria, i només han perdut a les pistes de l’Elx, el tercer, i el Gijón, el quart. L’equip està molt content i satisfet de la bona trajectòria, dels resultats i la classificació, tal com explica l’extrem esquerra Ona Vegué, que és la màxima golejadora del conjunt granollerí amb 53 dianes, i amb 22 anys és una de les joves jugadores de l’equip.

Aquesta primera plaça de grup no ha estat gens fàcil d’aconseguir, amb partits complicats, victòries ajustades i lesions, però tot s’ha superat. “Tot i les baixes que hem tingut, amb diverses lesions de llarga durada, hem estat treballant, acumulant minuts moltes jugadores i tirant endavant”, explica Ona Vegué. De cara a la segona fase, l’extrem esquerra del KH-7 Granollers comenta que no es posaran a somiar ni tenir com a objectiu guanyar el títol de lliga, però sí que afirma: “Crec que som un equip capaç de plantar cara a qualsevol equip de la lliga i a qualsevol dels equips forts de l’altre grup. Crec que ho hem demostrat no només aquest any, sinó que portem ja diversos anys que tot equip contra el qual juguem ens té respecte i es un respecte que ens hem guanyat a les pistes.”

Una espina clavada

Ona Vegué té força clar que aquest bon inici de campanya també ve en part de l’any passat: “És una mica l’espina de la temporada passada. Per la classificació històrica de fa dues campanyes, en quedar quartes i ser el primer equip català a jugar a Europa, l’any passat vam jugar la competició europea i vam arribar a les semifinals. Va venir la Covid i ho va tallar tot. Crec que és una mica això, l’espina de l’any passat, que fa que vulguem demostrar que nosaltres mereixem estar aquí a dalt. També explica que el grup de joves jugadores ha adquirit molta maduresa i això ara es nota a la pista.

L’extrem del KH-7 Granollers està en un bon moment de forma i està marcant gols. “També gràcies a les pilotes que m’arriben de les companyes”, vol remarcar. La seva recompensa, i la de les seves companyes Janna Sobrepera i Ana González, ha estat formar part de la concentració Projecte Objectiu 2021 de la selecció espanyola perquè noves jugadores entrin en la seva dinàmica de cara al mundial del desembre.

LA PROTAGONISTA

Tot el que sigui quedar al davant i ens doni els punts que arrosseguem en la segona fase és genial. Estem contentíssimes de la feina feta
Tot equip contra el qual juguem ens té respecte i és un respecte que ens hem guanyat a les pistes
Ona Vegué
EXTREM DEL kh-7 gRANOLLERS

Li ve de família, la mare també va ser jugadora

Jugar a handbol li ve de família, a l’Ona Vegué, ja que la seva mare també va ser jugadora. Lydia Pena va formar part del Rancho Castelldefels que l’any 1980 va guanyar la primera edició de la copa de la Reina, i també va jugar amb la selecció espanyola. Ara és una de les dues vicepresidentes de la federació catalana. En l’última supercopa de Catalunya va entregar a la seva filla –en la imatge– el trofeu de millor jugadora. Ona Vegué explica: “La meva mare esta revivint la seva joventut amb mi. Alguns cops està gairebé més motivada que jo.” Diu que hi comenta els partits, les coses que ha fet bé o les que no tant: “En realitat és tenir un gran suport, una persona que ha jugat, encara que en una altra època, i que en sap del tema.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)