Handbol

El capità del Fraikin Granollers Marc García anuncia la retirada a final de curs

L’especialista defensiu del club vallesà, de 36 anys, vol aconseguir la plaça per a la competició europea abans de deixar la competició

El capità del Fraikin BM Granollers Marc García (Barcelona, 1984) ha anunciat en una roda de premsa que a final de curs es retira. Acompanyat del president del club granollerí, Josep Pujadas, el jugador de 36 anys ha llegit una nota per explicar la seva decisió personal i ha donat les gràcies a la seva família, al club i als seus companys de vestidor. Format a les categories inferiors del Barça, Marc García ha estat més de quinze temporades com a jugador professional. Va debutar amb el conjunt granollerí el març del 2013 després d’haver jugat també en el Cangas de Morrazo, l’Alcobendas, el Keymare Almeria i l’Arrate. Des de la seva arribada, el primera línia barceloní es va convertir en un baluard en la rereguarda granollerina i durant molts anys, al costat d’Álvaro Ferrer, es van convertir en una de les parelles de defensors més respectades i temudes de la lliga Asobal. Abans de retirar-se, el jugador granollerí ha dit que el principal objectiu del que queda de curs és aconseguir la plaça per a la competició europea el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)