Ciclisme

Tercer any de l’Antiga Casa Bellsolà-Girona

Ciclisme. L’objectiu de l’equip, elit i sub-23, és formatiu, tot i que a llarg termini es vol convertir en el primer català al Tour de França

L’equip elit i sub-23 Antiga Casa Bellsolà-Girona afronta enguany la seva tercera temporada, presentada ahir a Banyoles. Hi ha fixat el seu centre neuràlgic i la residència dels seus estrangers, per l’acord amb la Fundació Lluís Coromina.

L’equip és formatiu, però vol ser el primer català al Tour de França. Mireia Oliveras i Robert Bellsolà, de les fleques gironines, l’exciclista Johnny Weltz i Pius Dòniga i Carles Pérez com a directors esportius lideren el projecte, que té gairebé 300 team fans que els han donat suport comprant el mallot de l’equip que només ells i els corredors, deu de catalans i sis d’estrangers, poden dur. L’equip ja correrà aquest cap de setmana.

Adrià Bartrina,GerardBofill, David Gómez, Guillem Sánchez, Marcel Camprubí, Edgar Curto, Adrià Ferrer, Guillem Gómez, Bernat Tarrés i Carlos Sotelo són els corredors del país. La resta, el danès Christian Gorm, el japonès Hirotaka Yuasa, el neerlandès Jeroen Van Krimpen, el francès Elian Pialhoux, l’irlandès Adam Ward i el colombià Juan Cárdenas.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)