Handbol

L’adeu del capità

Handbol. El referent defensiu del Fraikin BM Granollers, Marc García, anuncia la retirada al final del curs després de més de quinze anys a l’elit

El capità del Fraikin BM Granollers Marc García (Barcelona, 1984) va anunciar en una roda de premsa que al final del curs es retirarà. Acompanyat del president del club granollerí, Josep Pujadas, el jugador, de 36 anys, va llegir una nota per explicar la seva decisió personal i va repartir agraïments a la seva família, al club i als seus companys de vestidor. Segons va comunicar, el principal motiu de posar fi a aquesta etapa és que després de quatre anys ja no pot compaginar al cent per cent la seva feina a KH7 Lloreda amb la pràctica esportiva. “Per mi no és una notícia trista perquè quan penso amb tot el que he viscut m’omple d’orgull i em fa enormement feliç”, va sentenciar.

Format a les categories inferiors del Barça, Marc García ha estat més de quinze temporades a l’elit. Va debutar amb l’equip granollerí el març del 2013 després d’haver jugat també en el Cangas de Morrazo, l’Alcobendas, el Keymare Almeria i l’Arrate. Des de la seva arribada, el primera línia barceloní es va convertir en un baluard en la rereguarda i en tot un exemple de l’esperit combatiu de l’equip granollerí. Durant molts anys, al costat d’Álvaro Ferrer, va formar una de les parelles de defensors més admirades i temudes de la lliga Asobal. Abans de retirar-se, el jugador granollerí ha dit que el principal objectiu del que queda de curs és aconseguir la plaça per a la competició europea el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)