Waterpolo

El Barceloneta passa a la final de copa davant un gran Sabadell (10-8)

La semifinal ha sigut molt anivellada i no s’ha decidit fins al darrer minuts

El Zodiac Atlètic Barceloneta s’ha classificat una vegada més per la semifinal de la copa al derrotar l’Astralpool Sabadell per un ajustat 10-8. Els mariners han tingut moltes dificultats per superar a un rival que els hi ha plantat cara i ha estat dins del partit en tot moment. El Barceloneta buscarà el novè títol seguit i el dissetè de la història.

Els dos equips han fet unes grans defenses i han mantingut el marcador ajustat en la primera meitat (4-4) tot i que s’ha arribat al descans amb un 6-4 pels mariners. Un gol del Barceloneta en l’inici de la segona part ha posat tres gols d’avantatge, però els sabadellencs han reaccionat amb tres gols consecutius i han tornat a empatar el partit (7-7). L’Atlètic Barceloneta s’ha tornat a posat per davant i ha sabut controlar al seu rival en el darrer quart, tot i que el Sabadell s’ha situat a només un gol a un minut i mig del final. Pels mariners Granados i Perrone han marcat tres gols cada un i pels sabadellencs Cabanas i Martino n’han fet dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)