El Sabadell cau a Atenes (10-5) i no jugarà la final a quatre de l’Eurolliga

Les campiones del 2019 defensaven dos gols del partit d’anada però s’han vist sobrepassades en el darrer quart

L’Astralpool Sabadell no ha pogut mantenir els dos gols d’avantatge del partit d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga a Atenes contra l’Olympiacòs (10-5) i no podrà defensar la corona de l’Eurolliga assolida el 2019 contra el mateix equip grec.

L’equip de David Palma ha fet una bona primera part, sobretot en defensa, però en atac no ha tingut l’encert necessari per augmentar la diferència del partit d’anada. Les gregues han entrat al darrer quart amb l’eliminatòria igualada (6-4) i finalment han pres l’accelerador, no han fallat en les jugades de superioritat i amb un parcial de 4-1 han deixat les catalanes sense cap possibilitat. Els gols del Sabadell els han anotat Van der Sloot, Cordobés, Garcia, Keuning i Tankeeva (1).

El conjunt de David Palma jugarà la final a 4 de la copa LEN. Aquesta tarda el Mataró juga a la piscina de l’UVSE Budapest amb un marcador de 9-12 a l’anada.