Surf de neu

Castellet guanya el bronze en el ‘halfpipe’ del mundial

La sabadellenca ha remuntat des de la vuitena i última plaça de la final fins a la tercera en l’última ronda

Queralt Castellet ha guanyat la medalla de bronze en halfpipe en el mundial que s’està disputant a Aspen (Estats Units). Aquesta tercera posició no ha arribat fins a la darrera ronda, ja que la sabadellenca havia fallat en les dues primeres i ocupava la vuitena i última posició de la final. És la segona medalla per a Queralt Castellet en un campionat del món després de la plata que va guanyar l’any 2015.

La sabadellenca ha començat malament la final i en el primer truc de la primera ronda ha perdut l’equilibre i ha tocat la neu amb el cos. Només ha sumat 11.25 punts i ha quedat en la vuitena plaça. Per davant la nord-americana Chloe Kim s’ha enfilat fins els 90.00 punts. En la segona ronda ha caigut a la meitat i amb 27.25 punts no ha millorat cap posició.

Abans d’iniciar la tercera i última ronda la primera plaça era per Chloe Kim amb 93.73 punts, la segona per la nord-americana Maddie Mastro amb 89.00 punts –que els ha fet just abans de la sabadellenca–, i la tercera de la japonesa Sena Tomita amb 86.50. Queralt Castellet ha fet una ronda molt segura i amb dificultats i els 87.50 punts l’han situat en la tercera posició i en la darrera plaça del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)