El CN Sabadell perd clarament a la piscina de l’OSC Budapest (17-11)

L’equip vallesà ha pagat un segon quart nefast (5-0) i té molt coll amunt l’accés a les semifinals de l’Eurocopa

L’Astralpool CN Sabadell té molt coll amunt l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurocopa després de la contundent derrota encaixada aquesta tarda a la piscina de l’OSC Budapest (17-11). El nefast parcial del segon quart (2-4, 5-0, 3-4 i 7-3) ha condicionat l’actuació del jove conjunt de Quim Colet a la capital hongaresa contra un rival, que també ha arribat molt millor físicament en el tram final del partit. Els gols sabadellencs se’ls han repartit Bernat Sanahuja (4), Gonzalo López-Escribano (2), Sergi Cabanas (2), Fran Valera (2) i Guido Martino (1). La tornada serà dimecres vinent a Can Llong.

L’equip vallesà ha colpejat primer. Guido Martino ha aprofitat una pilota morta rebutjada pel porter local per inaugurar el marcador i Bernat Sanahuja ha fet el segon en una canonada des del mig de l’arc. L’OSC Budapest ha replicat amb dues grans jugades de superioritat numèrica culminades per Gergely Burian i Erik Csacsovszky. Però el CN Sabadell encara ha tingut temps per fer dos gols més, obra del recuperat Gonzalo López Escribano i el segon de Sanahuja, amb el temps pràcticament exhaurit (2-4). El conjunt vallesà havia començat amb molt bon peu, però el guió s’ha capgirat totalment en el segon quart, que s’ha convertit en un malson. L’equip de Daniel Varga continuava traient petroli en les jugades d’home de més i no ha tardat a prendre la iniciativa. El nivell defensiu dels vallesans ha abaixat el llistó davant la desesperació d’Edu Lorrio i els gols han anat caient a la porteria sabadellenca. El parcial de 5-0 ha estat prou contundent i a l’equador del partit els locals ja manaven per tres gols de diferència (7-4).

Després de la represa ha continuat la sagnia defensiva fins al 9-4, però aleshores ha arribat l’esperada reacció sabadellenca. Sergi Cabanas ha trencat la sequera ofensiva i mig minut després ha marcat el segon de penal, provocat en un gran contraatac de Sanahuja. El CN Sabadell tornava a estar en partit. S’ha apuntat el parcial d’aquest quart (3-4) i amb un gran xut de Sanahuja i una transició ràpida de López Escribano arribava als últims 8 minuts amb només dos gols de desavantatge (10-8). Però l’OSC Budapest no estava disposat a fer més concessions. Ha arribat més fresc al tram decisiu i ha evidenciat el potencial dels seus boies per sentenciar el duel amb un altre contundent parcial de 7-3. Els últims gols dels catalans han estat de Fran Valera (2) i el quart de Sanahuja. Pel bàndol magiar també ha marcat quatre gols Krisztian Manhercz.