L’eliminatòria, costa amunt

Waterpolo. El CN Sabadell paga un segon quart nefast (5-0) i la davallada física final contra el poderós OSC Budapest en l’Eurocopa

OSC Budapest 17 CN Sabadell 11

OSC BUDAPEST:Levai; Sziladi (1), Manhercz (4), Varnai, Salamon (1), Csacsvszky (3), Toth (2), Erdelyi (3), Burian (2), Bundschuh, Harai (1) i Devai.CN SABADELL:Lorrio; Cabanas (2), Asensio, Martino (1), Sanahuja (4), F. Valera (2), Bertran, R. Valera, Teclas, Ubovic, López-Escribano (2), Bonet i Serrano.PARCIALS:2-4, 5-0, 3-4 i 7-3.ÀRBITRES:Peris i De Jong.

L’Astralpool CN Sabadell té molt complicada l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurocopa després de la contundent derrota a la piscina de l’OSC Budapest (17-11). Un segon quart nefast (5-0) i la davallada física en el tram final (7-3) van espatllar la bona posada en escena dels vallesans (2-4) i van frustrar la possibilitat d’aconseguir un bon resultat amb vista al partit de tornada, dimecres vinent a Can Llong.

L’equip de Quim Colet va començar endollat. Efectiu en atac i sòlid en defensa en igualtat numèrica. El poderós OSC Budapest es va despertar en el segon quart i va passar per sobre de l’equip sabadellenc, que ja no va veure més porteria fins al tercer quart. La reacció sabadellenca, amb els gols de Cabanas, Sanahuja i López-Escribano, va mantenir les esperances (10-8), però la davallada física en l’últim quart va ser considerable.

Els altres partits de quarts de final van ser més igualats: Mladost Zagreb-Vouliagmeni (11-10); Dinamo Moscou-Estrella Roja (8-11), i Radnicki-Szolnoki (12-14).