Molt de treball i gran victòria

Sinfin 23 Fraikin Granollers 27

SINFIN:Ernesto, Postigo, Diego, Dimitrievski (2), Basualdo (1), Zungri (2) i Barco (2) –set inicial–; Marín (ps), Vallés (7 2p), Pla (1), Lastra, Lon (5), Castro (1), Rubio i Ramiro (2).FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Martínez (3), A. García (11 4p), Lancina, Salinas (2), A. Márquez i Gassama (1) –set inicial–, Sastre (ps), Gurri (2), Pérez (1), M. García, J:M. Márquez (2), Valera (3 1p), Franco (2) i Rey.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 8-4, 8-6, 10-8, 12-10, 14-12 (descans) 16-14, 18-16, 20-19, 20-21, 21-23 i 23-27.ÀRBITRES:Bustamante i Álvarez. Van excloure a Diego (2), Dimitrievski (2) i a M. García.COMENTARI:El Fraikin Granollers va treballar molt per guanyar a la pista del Sinfin per 23-27, Els vallesans van arribar a perdre de cinc gols en la primera meitat i al descans tenien un curt desavantatge, 14-12. Fins a deu minuts del final no es van imposar al seu rival. Antonio Garcia va destacar amb onze gols.