Waterpolo

El CN Mataró i el CN Sabadell continuen invictes abans del duel de Can Llong

L’equip maresmenc i el sabadellenc s’enfrontaran dissabte (11.45 h) en un partit decisiu pel lideratge de la segona fase de la lliga

El CN Mataró (18 punts) i l’Astralpool CN Sabadell (16) continuen al capdavant de la segona fase de la lliga després dels partits pendents disputats dimecres al vespre. Després de l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga, el conjunt mataroní i el sabadellenc es van posar al dia amb dos partits prou exigents contra el CE Mediterrani (8-9) i el CN Terrassa (6-11), respectivament. La pugna pel lideratge viurà un duel decisiu dissabte a Can Llong (11.45 h).

El CN Mataró va suar de valent per tombar la resistència del CE Mediterrani, que al descans dominava per 5-4. Després de la represa, l’equip maresmenc va capgirar el resultat i el 7-9 d’Alejandra Aznar a 2:23 del desenllaç va fer molt mal a les de Sants, que van rubricar el definitiu 8-9 amb un gol de Clara Espar a l’últim instant.

El CN Sabadell va tenir un partit més plàcid a l’Àrea Olímpica de Terrassa i a l’equador ja manava per un parcial de 2-6. En la segona meitat el conjunt de David Palma va tenir el rival sota control en tot moment i ja no va patir per la victòria que el manté a dos punts de les mataronines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)