Handbol

Espanya segella el bitllet per als Jocs de Tòquio

La selecció de Carlos Viver, amb participació d’Eli Cesáreo i Ivet Musons, ha superat amb contundència el combinat d’Argentina (16-31) en el preolímpic disputat a Llíria

La selecció espanyola ha segellat el bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio després de superar amb solvència al combinat d’Argentina (16-31) en el torneig disputat en el Pavelló Pla de l’Arc de Llíria (Camp del Túria). El conjunt del vallesà Carlos Viver en tenia prou amb l’empat, però ha marcat diferències des de l’inici i a la mitja part ja dominava al seu rival per 10-19. Una diferència que ha sabut mantenir i ampliar fins al definitiu 16-31 en una espectacular actuació de Darly Zoqbi sota els pals. Les dues jugadores catalanes de l’equip, Eli Cesáreo (2 gols) i Ivet Musons, han disposat de minuts i han pogut contribuir a la cinquena classificació, tercera consecutiva, del combinat espanyol per uns Jocs Olímpics.

Les altres seleccions europees que s’han guanyat la plaça en els preolímpics d’aquest cap de setmana són les de Suècia (Llíria), Noruega i Montenegro (Podgorica), Rússia i Hongria (Györ).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)