Waterpolo

Semifinals d’alt voltatge

Waterpolo. El CN Sabadell i el Kirixi, dominadors de les últimes eurolligues, pugnaran per un lloc en la final de la copa LEN i el Mataró i el Roma, per l’altra

L’Astralpool CN Sabadell (5) i el Kinef Kirixi (2), guanyadors de set de les nou últimes edicions de l’Eurolliga, han quedat emparellats en una semifinal de la copa LEN d’alt voltatge, després del sorteig que es va efectuar ahir a Roma. La primera semifinal a la piscina Sant Jordi de Barcelona (17 d’abril) enfrontarà el CN Mataró Goufone, vencedor de la competició el 2016, amb el SIS Roma. Els dos equips catalans, per tant, es podrien veure les cares en una hipotètica final el dia 18 si són capaços de superar amb èxit les seves respectives semifinals. La Federació Catalana de Natació (FCN) és l’organitzadora del torneig. “En aquest any del nostre centenari volíem fer competicions importants per als nostres esports amb un caire internacional i aquesta final era una molt bona oportunitat. Estem contents de poder acollir un esdeveniment d’aquest nivell”, havia destacat el president de la FCN Enric Bertran, quan divendres la LEN va fer oficial l’aposta per la candidatura catalana.

L’Eurolliga a Budapest

Ahir també es van sortejar els emparellaments de la final a quatre de l’Eurolliga, que es disputarà el 30 d’abril i l’1 de maig a Budapest. En les semifinals, els dos equips hongaresos també s’han esquivat, ja que s’enfrontaran l’UVSE Budapest amb l’Olympiacòs i el Dunaujvàros contra l’Uralotxka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)