Waterpolo

Novetats en la selecció espanyola per a la lliga mundial de Budapest

Els casos de Covid-19 i la quarantena han deixat fora de la convocatòria les jugadores del CN Mataró i el CE Mediterrani, i entren a l’equip Maria Palacio, Ariadna Ruiz i Martina Terré, del Sant Andreu, Martina Cardona i Paula Camus, del Terrassa, i Elena Ruiz, del Rubí

La selecció espanyola ha viatjat rumb a Budapest per afrontar els dos últims partits de la fase de classificació europea de la lliga mundial amb moltes cares noves. Els casos de Covid-19 i la pertinent quarantena, que ja van provocar l’ajornament de diversos partits de lliga el cap de setmana passat, ha obligat al tècnic Miki Oca a prescindir de les set jugadores del CN Mataró (Anni Espar, Marta Bach, Maria Elena Sánchez i Alejandra Aznar) i el CE Mediterrani (Roser Tarragó, Clara Espar i Paula Crespí), i a fer una nova segona convocatòria d’urgència. Les novetats són Maria Palacio, Ariadna Ruiz i Martina Ferré, del Sant Andreu, Martina Cardona i Paula Camus, del CN Terrassa, i Elena Ruiz, del CN Rubí. Es mantenen a l’equip les habituals Laura Ester, Judith Forca, Maica García i Irene González, del CN Sabadell, i Pili Peña, Paula Leitón i Bea Ortíz, del CN Terrassa. El combinat estatal, amb les tretze jugadores de clubs catalans, s’enfrontarà dijous a Rússia (18.30 h) i divendres als Països Baixos (18.30 h). Tot i les nombroses baixes, els dos compromisos de la lliga mundial, i dos partits més que jugarà contra Hongria i l’equip universitari magiar, serviran de preparació amb vista al gran repte del curs, els Jocs Olímpics de Tòquio.

ELS PARTITS

El conjunt de Miki Oca jugarà dijous contra Rússia i divendres contra els Països Baixos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)