L’Astralpool Sabadell s’acomiada de l’Eurocopa amb una victòria (12-10), però no pot remuntar

L’OSC Budapest venia amb sis gols d’avantatge en els quarts de final

L’Astralpoll Sabadell ha guanyat el partit de tornada dels quarts de final de l’Eurocopa per 12-10, però no ha pogut remuntar els sis gols d’avantatge que va aconseguir l’OSC Budapest en el partit d’anada i ha quedat eliminat. Els hongaresos han fet un bon primer quart i s’han distanciat amb el 3-5. Els sabadellencs han anat entrant poc a poc en el partit i han arribat al descans amb un 6-7, per posar-se per davant en l’inici de la segona meitat (8-7). El Sabadell s’ha mantingut per davant en el marcador fins al final del partit i ha arribat a tenir tres gols d’avantatge amb el 12-9 a tres minuts del final. L’OSC Budapest sempre ha controlat el marge de sis gols i no ha vist perillar la seva classificació. En l’Astralpool Sabadell Fran Valera ha destacat amb quatre gols, mentre que Nemanja Ubovic n’ha fet 3 i Sergi Cabanas 2.