Handbol

El Fraikin Granollers ofereix una victòria als aficionats que han pogut tornar al Palau d’Esports

Els vallesans guanyen el Cangas (29-18) després de dominar tot el partit i distanciar-se n la segona meitat

El Fraikin Granollers ha pogut oferir una victòria als aficionats que en aquesta jornada han pogut tornar al Palau d’Esports. Els vallesans s’han imposar per 29-18 al Frigoríficos Morrazo Cangas en un partit que han dominat des de l’inici i han sentenciat en la segona meitat. Ha destacat Salinas amb 6 gols.

El Granollers s’ha avançat des del primer minut i ha controlar tota la primera meitat, malgrat que els gallecs els hi han posat dificultats. Les diferències no han sigut clares pels locals i s’ha arribat als descans amb un 13-10. En la segona part tot ha canviat. El Granollers ha fet un parcial de 7-2 d’entrada (20-12 en el minut 39) i han marxar definitivament en el marcador. En el minut 48 s’ha arribat als 10 gols d’avantatge (24-14), i la màxima diferència s’ha aconseguit amb el resultat final de 29-18, després de dos gols del porter Sastre a porteria buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)