El Fraikin pot oferir una victòria als aficionats

Fraikin Granollers 29 Cangas 18

FRAIKIN GRANOLLERS:Guàrdia, Gurri (1), Pérez (2), Lancina (2), Marc Garcia, Chema Márquez (1), Valera (3), Alejandro Márquez (2), Salinas (6), Martínez, Gassama (3), Rey (3), Franco (1), Antonio Garcia (3) i Sastre (p.s.) (2).FRIGORÍFICOS MORRAZO CANGAS:Díaz, Simes (1), González (1), Calado, Fernández (2), Soliño (1), Quintas, Gayo, Iglesias (3), Veloso (1), Cerqueira (1), Menduiña (6), Muratovic (1), Martín, Forns i López (1).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-2, 5-2, 7-4, 9-6, 12-9 i 13-10 (descans), 16-11, 20-13, 21-14, 24-15, 25-17 i 29-18.ÀRBITRES:Marín i Garcia. Van excloure Marc Garcia, Quintas, Iglesias i Veloso.COMENTARI:El Fraikin Granollers va poder oferir una victòria als aficionats, que en aquesta jornada van poder tornar al Palau d’Esports. Els vallesans es van imposar per 29-18 al Frigoríficos Morrazo Cangas en un partit que van dominar des de l’inici i van sentenciar en la segona meitat. Va destacar Salinas, amb sis gols. El Granollers es va avançar des del primer minut i va controlar tota la primera meitat, malgrat que els gallecs hi van oposar resistència. Les diferències no van ser clares per als locals i es va arribar al descans amb un 13-10. En la segona part tot va canviar. El Granollers va començar amb un parcial de 7-2 (20-12 en el minut 39) i es va distanciar definitivament en el marcador. En el minut 48, el Fraikin Granollers va arribar als deu gols d’avantatge (24-14), i la màxima diferència la va aconseguir amb el resultat final de 29-18, després de dos gols del porter Sastre a porteria buida.