Ciclisme

La primavera flamenca del Massi-Tactic

L’eslovena Spela Kern, la millor de l’equip del Baix Ter en la clàssica A Través de Flandes

El Massi-Tactic UCI Women’s Team corre aquest diumenge el Tour de Flandes, un dels monuments del ciclisme mundial del qual la prova femenina en serà la 18a edició. L’equip del Baix Ter ja va ser a Bèlgica fa quinze dies en el Gran Premi Oetingen, de 117 km en què Spela Kern va ser 33a. L’eslovena ha tornat a ser la millor classificada aquest dimecres en la clàssica A Través de Flandes, 41a. Mireia Benito ha entrat en el lloc 64 i és la única de les sis corredores de l’estat que ha acabat. L’Scheldeprijs i la Fletxaa Brabanzona són les altres dues curses que té programades l’equip fins el 14 d’abril.

“És un premi poder estar en proves d’aquest nivell i un bon senyal que els organitzadors vegin que treballem en la direcció correcta. El Tour de Flandes és una de les proves més reconegudes en l’àmbit mundial i tot i que serà complicat optar a una posició avançada, creiem que podem obtenir un bon resultat” posa ne valor el president del CC Baix Ter, Sergi Güell

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)