El Fraikin Granollers suma un triomf important en els últims cinc minuts

Els vallesans derroten el Port Sagunt (27-29) i aconsegueixen la seva tercera victòria consecutiva

El Fraikin Granollers ha sumat una victòria important al derrotar per 27-29 el Port Sagunt a domicili i ha aconseguit el seu tercer triomf de manera consecutiva que els apropa a la zona alta de la taula. L’inici del partit ha estat anivellat, però un parcial de 5-0 ha situat als locals per davant amb quatre gols d’avantatge (8-4). Poc a poc els vallesans s’han apropat en el marcador i han arribat al descans un gol per sota amb el 15-14.

La segona meitat ha sigut força anivellada i en el minut 47 el Fraikin Granollers s’ha situat per davant (23-24). El Port Sagunt ha continuat lluitant i ha empatat a cinc minuts del final (27-27). El Granollers ha controlat el joc, ha marcat dos gols i s’ha emportat la victòria per 27-29. Salinas ha destacat amb 9 gols.