Handbol

Natan Suárez, a prop de l’Sporting

A Portugal donen per fet que el central gironí de l’Ademar de Lleó jugarà el curs vinent en el club de la capital lusitana

El central gironí Natan Suárez (1,85 m i 80 kg), actualment a les files de l’Ademar de Lleó, té molts números per jugar a l’Sporting de Lisboa el curs vinent, segons publica el diari portuguès OJogo. L’Sporting ja ha arribat a un acord amb el primera línia català i només falta tancar les negociacions entre els dos clubs. Escollit jugador revelació de l’Asobal el 2019 quan militava en el Conca, Suárez, de 23 anys, està exhibint un gran nivell de joc a les ordres de Manolo Cadenas, on acredita 70 gols i 44 assistències a la lliga, i no ha passat desapercebut per un dels clubs referents de la lliga portuguesa. L’Sporting, com l’Ademar, ha jugat aquest curs la lliga europea i en les seves files també hi milita el veterà jugador espanyol Carlos Ruesga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)