Tennis

Wimbledon manté les seves dates malgrat el canvi de Roland Garros

El torneig londinenc es jugarà del 28 de juny al 11 de juliol

El torneig de Wimbledon no modificarà les seves dates, malgrat l’ajornament una setmana de Roland Garros, que redueix la temporada d’herba del circuit ATP. El Grand Slam londinenc es jugarà del 28 de juny al 11 de juliol, després que l’any passat no es pogués disputar degut a la pandèmia.

El torneig de París ha retardat el seu inici una setmana i es farà del 30 de maig al 13 de juny, per poder tenir més públic esperant que la situació de la Covid-19 millori per la vacunació. Això farà que només hi hagi dues setmanes entre els dos grans tornejo, i afectarà als tornejos sobre herba que es disputen entre mig, com els de S-Hertogenbosch i Stuttgart que coincidiran amb la segona setmana de Roland Garros.

Els organitzadors de Wimbledon han afirmat en un comunicat: “Per reduir l’impacte en la resta del calendari, la temporada d’herba es reduirà a una setmana aquest 2021. Wimbledon se disputarà en les dates previstes del 28 de juny a l’11 de juliol. La gira d’herba tornarà a les tres setmanes l’any 2022”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)