El CN Mataró s’escapa en el segon quart i passa a la semifinal de copa

Les mataronines han derrotat per 10-12 el CN Terrassa, que s’ha refet en el darrer període

El CN Mataró s’ha convertit en el primer semifinalista de la copa al derrotar per 10-12 el CN Terrassa en el primer partit de quarts de final que s’ha començat a decantar en el segon període amb un parcial de 0-3. Les maresmenques han dominat el partit des de l’inici (0-2), amb una bona defensa, però s’ha arribat al final del primer quart amb un ajustat 2-3. En el segon les mataronines han mantingut la seva porteria a zero han arribat al descans amb un 2-6.

En la segona meitat les vallesanes s’han tornat a apropar en el marcador, però quatre gols consecutius han situat un clar 4-10 abans dels darrers vuit minuts. El Terrassa s’ha refet en aquest darrer període i ha continuat lluitant, però només ha pogut maquillar el resultat. La jugadora del Mataró Jackovich amb quatre gols ha estat la màxima golejadora del partit.