El Barça obté la 25a victòria consecutiva a la lliga

Benidorm 35 Barça 46

BENIDORM:R. Rodríguez, Folqués (7), Oliver (3), Lignieres, Feutchmnann (1), Parker i I. Rodríguez (4) –set inicial–; Nikcevic (3, 2p), Porras (5), Méndez, Spiljak (3, 1p), Benito (3), Rivero (3), De la Santa, Nolasco (3) i Codina (ps).BARÇA:Moller, Makuc (5), Mem (8), Fàbregas (5), Pascual (1), Pálmarsson (1) i Gómez (6, 2p) –set inicial–; Pérez de Vargas (ps), N’Guessan (1), Sorhaindo, Frade (3), Entrerríos (4), Dolenec (4, 2p), Janc (5), Diocou (2) i Langaro (1).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-5, 5-10, 8-14, 10-17, 12-21 i 15-26 (descans) 20-29, 22-31, 25-35, 29-39, 31-43 i 35-46.ÀRBITRES:Iniesta i Rodríguez. Van excloure Benito, Spiljak, Lignieres, Nolasco, Oliver, Fàbregas i Pálmarsson.COMENTARI:El Barça va aconseguir la seva 25a consecutiva en la Lliga Asobal després de derrotar per 35-46 el Benidorm a domicili. Els blaugrana van dominar en el marcador des de l’inici, tot i que els va costar una mica distanciar-se del seu rival. Al descans guanyava d’onze gols (15-26) i en la segona meitat es van mantenir marges de nou i deu gols, fins a guanyar per 35-46.