El Fraikin Granollers suma dos punts importants contra l’Anaitasuna (30-24)

Els vallesans porten quatre victòries de manera consecutiva

El Fraikin Granollers ha sumat dos punts molt importants contra l’Helvetia Anaitasuna per 30-24 i continua mirant cap a la part de dalt de la taula i les posicions de classificació europea. Els vallesans porten quatre victòries de manera consecutiva en una demostració del bon moment de forma en que es troben.

En la primera meitat els porters i les defenses s’han imposat als atacs, i els dos equips han tingut dificultats per marcar gols. El Granollers s’ha avançat en el marcador, però la seva màxima diferència ha sigut de tres gols. S’ha arribat al descans amb un curt 11-8 pels locals.

En la segona meitat els dos equips han continuat amb un joc anivellat, però han vist més la porteria contraria. L’Anaitasuna s’ha situat a només dos gols (21-19), però en el minut 50 el Fraikin Granollers ha aconseguit la seva màxima diferència de sis (26-20). En els darrers deu minuts no ha patit per aconseguir el triomf i ha guanyat per 30-24.

Els màxims golejadors dels granollerins han sigut Salinas que ha marcat 7 gols i Antonio Garcia que n’ha fet 6.